Glazenwasserij

Glazenwasserij

Glazenwasserij Den Haag voor de zakelijke markt

Ramen moeten zowel van binnen en van buiten gewassen worden. Dit voorkomt hardnekkige aanslag en het geeft weer een heldere blik op de buitenwereld. Wij zijn dé professionele glazenwasserij voor de zakelijke markt die het glas van uw panden grondig reinigt en streeploze schone ramen oplevert. 

Lang geleden zijn wij begonnen als een van de eerste professionele glazenwassers in de regio Den Haag. Wij gelden vooral als een pionier in alle mogelijke facetten van de glazenwasserij voor de zakelijke markt. Technisch veelzijdig, transparant en uiteraard met oog voor het milieu.

Froling medewerker

Voor als het echt schoon moet worden

Wij werken voor vele bedrijven, VVE’s en instellingen. U kunt ervoor kiezen om een wekelijks of periodiek onderhoud aan te gaan. Onze contracten zijn net zo helder als uw ramen na een wasbeurt. Bent u opzoek naar een vaste glazenwasserij? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Let op: Onze glazenwasserij is alleen voor de zakelijke markt, wij wassen geen ramen bij particulieren.

Onze diensten

  • Aquapool
  • Zonnepanelen
  • Hoogwerkers

Waarom Fröling’s Totaalonderhoud?

In de afgelopen 40 jaar hebben wij ons gespecialiseerd op meerdere facetten van het vastgoedonderhoud. Wij hebben veel onder één dak, wij zijn zelf in het bezit van meerdere hoogwerkers, hogedruk units en steigers, hierdoor kunnen wij in de meeste gevallen snel schakelen.

  • Open en heldere communicatie;
  • Een team van professionals;
  • Totaalonderhoud onder één dak.

De mogelijkheden bij onze glazenwassers

Wij zijn in te schakelen voor de bewassing van allerlei soorten glas. Er kan gekozen worden voor een klassieke hand bewassing, maar tot hoogtes van 15 meter kunt u ook kiezen voor een innovatieve bewassing door middel van ons Aquapool systeem.

Aquapool

Een Aquapool is een aluminium telescoopsteel met een zachte borstel, waarbij het gedemineraliseerde water via een slang naar de borstel wordt geleid. Het water maken we in een eigen installatie vrij van kalk en mineralen, zodat het vuiloplossend vermogen van het water verhoogt wordt en het streep- en kleurloos opdroogt. Het voordeel is dat wij zelden gebruik maken van reinigingsmiddel.

Hoogwerker

Zitten de ramen hoger dan 15 meter of op lastige plekken? Dan zetten we onze eigen hoogwerkers in. Indien deze niet toereikend zijn dan worden er machines ingehuurd welke een groter bereik hebben. Uiteraard beschikken onze glazenwassers over de juiste diploma’s en certificeringen.   

Zonnepanelen

Steeds meer bedrijven maken gebruik van groene energie, zoals zonnepanelen. Dit is natuurlijk een zeer positieve ontwikkeling! Zonnepanelen dienen echter wel onderhouden te worden voor een optimaal rendement. Wij adviseren om uw zonnepanelen jaarlijks te laten schoonmaken.

Uw professionele glazenwasser in Den Haag

Behalve glazenbewassing kunt u bij ons terecht voor gevelonderhoud, steigerbouw of schoonmaak. Zo geven wij uw bedrijfspand de uitstraling terug die het verdient en gaat het nog jarenlang mee! Heeft u nog vragen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier.

Froling glazenwasserij hoogwerker