Schoonmaakbedrijf

schoonmaak dienst

Uw schoonmaakbedrijf in Den Haag

Iedere dag werkt ons schoonmaakbedrijf aan een betere leefomgeving. Een schone omgeving is namelijk een basisbehoefte van de mens. Bij ons kunt u terecht voor zowel de dagelijkse als de incidentele schoonmaak. Denk hierbij aan het reinigen van kantoorpanden, supermarkten, buurthuizen en het opleveren van huurpanden.

Overal waar wij zijn wordt het schoon. Al sinds 1978 verzorgen wij schoonmaakwerkzaamheden voor een brede selectie aan opdrachtgevers. Wij werken samen met vele VVE-beheerders en verzorgen alle mogelijke schoonmaakdiensten. Wij hebben de machines, specialisten en de flexibiliteit om u volledig te ontzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf? Neem dan contact met ons op.

Froling medewerker

Schoonmaakwerkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf

Wij bieden erkende schoonmakers aan op het gebied van professionele totaalschoonmaak. Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons centraal. Onze schoonmakers zijn in het bezit van het basisdiploma schoonmaak SVS. Wij streven ernaar duurzaam te ondernemen door te werken met innovatieve schoonmaaktechnieken. Een greep uit onze schoonmaakdiensten ziet u hiernaast.

En we doen nog veel meer. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor het verwijderen van graffiti, het reinigen van dakgoten, damwandprofielen, trappenhuizen, bushokjes, geluidswallen en de montage van duivenpinnen. Ons gediplomeerde schoonmaakbedrijf staat garant voor een hoge kwaliteit. Uiteraard werken we volgens de wettelijke bepalingen op het gebied van Arbo, veiligheid en milieu.

Onze diensten:

 • Dagelijkse en incidentele schoonmaak;
 • Specialistische schoonmaak;
 • Leegruimen van woningen, ook in het geval van calamiteiten;
 • Verhuurklaar opleveren van woningen;
 • VVE-schoonmaak;
 • Schoonmaak van supermarkten;
 • Tapijtreiniging en impregneren;
 • Dieptereiniging van grootkeukens;
 • Verschillende soorten vloeren, zoals natuursteen en linoleum;
 • Bouwschoonmaak;
 • Het reinigen van gevelbeplating.

Waarom Fröling’s Totaalonderhoud?

In de afgelopen 40 jaar hebben wij ons gespecialiseerd op meerdere facetten van het vastgoedonderhoud. Wij hebben veel onder één dak, wij zijn zelf in het bezit van meerdere hoogwerkers, hogedruk units en steigers, hierdoor kunnen wij in de meeste gevallen snel schakelen.

 • Open en heldere communicatie;
 • Een team van professionals;
 • Totaalonderhoud onder één dak.

Al sinds 1978 één van de schoonmaakbedrijven in de regio

Ons schoonmaakbedrijf werkt meestal op basis van een schoonmaakcontract. Samen met de opdrachtgever komen we tot een werkomschrijving. In deze werkomschrijving zullen de schoonmaakwerkzaamheden tot in de detail worden beschreven. 

Indien gewenst plaatsen wij een logboek in een daarvoor bestemde werkkast of op een andere vooraf afgesproken plek. Een vooraf vastgestelde contactpersoon schrijft hierin de eventuele op- en/of aanmerkingen op en houdt de geleverde schoonmaakkwaliteit hierin bij. Iedere schoonmaakdag lezen onze schoonmakers dit logboek na en eventuele aanmerkingen worden indien terecht meteen opgepakt en afgetekend. 

1 keer per 3 maanden controleert een kwaliteitsmedewerker samen met de schoonmakers het pand en de bevindingen worden in het logboek genoteerd. De schoonmaakwerkzaamheden worden altijd op een vooraf afgesproken dagdeel uitgevoerd, door dezelfde schoonmaakploeg. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Neem contact op met Fröling’s Totaalonderhoud

Naast schoonmaak kunnen wij u van nog meer diensten voorzien. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor verschillende soorten gevelonderhoud, steigerbouw of glazenwasserij. Bent u op zoek naar kwaliteit tegen een goede prijs? En naar een bedrijf dat persoonlijke aandacht hoog heeft staan? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan via onze website.

Froling schoonmaak linoleum