Voegbedrijf

Medewerker van Fröling’s voegbedrijf is een gevel aan het voegen.

Voegbedrijf voor uw voegwerk

Wilt u de buitenkant van uw woning weer laten stralen? Ons voegbedrijf staat voor u klaar. Wanneer u plannen heeft om uw huis te renoveren en uw voegwerk toe is aan vervanging, kunt u er voor kiezen om uw voegen zelf te herstellen. Wilt u er zeker van zijn dat het voegwerk nog jarenlang mee kan? Schakel dan een professioneel voegbedrijf in. Voegen is een vak die wij als geen ander verstaan. 

Afhankelijk van de staat van uw gevel kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten gevelonderhoud, zoals gevelreiniging, het laten impregneren van uw gevel en gevelrenovatie. Heeft u hier nog vragen over? Neem contact op via ons contactformulier. Wij helpen u graag.

Froling medewerker

Veel diensten onder één dak

Binnen de regio Den Haag geldt Fröling’s Totaalonderhoud als een voegbedrijf waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Wij zijn gespecialiseerd in alle verschillende soorten voegen. Uiteraard zeggen we geen nee tegen platvol, maar we waken er wel voor dat de oude disciplines niet uit het zicht verdwijnen.

Wij bieden alles onder één dak. Wij beschikken over eigen steigers, een goed wagenpark en een groot en vast team. Wij staan klaar voor iedere klus, groot of klein. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze diensten

 • Gevelonderhoud
 • Gevelrenovatie
 • Gevelreiniging
 • Impregneren
 • Hydrofoberen

Waarom Fröling’s Totaalonderhoud?

In de afgelopen 40 jaar hebben wij ons gespecialiseerd op meerdere facetten van het vastgoedonderhoud. Wij hebben veel onder één dak, wij zijn zelf in het bezit van meerdere hoogwerkers, hogedruk units en steigers, hierdoor kunnen wij in de meeste gevallen snel schakelen.

 • Open en heldere communicatie;
 • Een team van professionals;
 • Totaalonderhoud onder één dak.

Voegbedrijf in Den Haag: Wij voegen iets toe!

Wilt u uw voegen laten vervangen? Onze diensten zijn breed en onze voegers zijn breed inzetbaar. Uw oude voegen worden verwijderd door het uithakken of uitslijpen van de voegen. Vervolgens brengen wij de  nieuwe voegen zorgvuldig aan. Naast het standaard voegwerk levert ons voegbedrijf ook diensten als:

 • Loszittend of ontbrekend voegwerk herstellen.
 • Dilatatievoeg: Een elastische polyurethaan-voeg die grote trek- en drukkrachten kan opvangen. Is zeer goed bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht. 
 • Knipvoeg: Een duurzame voeg die wordt weggesneden naar de steen, hierdoor steekt deze uit. 
 • Platvol voeg: Dit is de meest voorkomende voegtechniek. Deze voeg is snel, goedkoop en duurzaam. Wij voegen platvol tot een voeghardheid van 40. Dit is hoog. 
 • Snijvoeg: Een klassieke voegsoort met een chique uitstraling. Deze voeg is perfect geschikt voor monumenten of nieuwbouw met allure.

Voegen vervangen buitengevel

Het voegen van een buitengevel is een klus die nauwkeurig uitgevoerd moet worden. Is de muur niet op de juiste manier gevoegd? Dit kan problematiek tot gevolg hebben. Daarom is het belangrijk om deze klus uit te laten voeren door een professioneel voegbedrijf. Wij hebben standaard een groep vakmensen in vaste dienst die de specialistische voegtechnieken tot in de puntjes beheersen.

Medewerker van voegbedrijf aan het voegen.