Steigerverhuur

Steigerverhuur banner

Steigerverhuur in Den Haag

Bij Fröling’s bent u aan het juiste adres voor steigerverhuur. Steigers worden gebruikt als platform om diverse werkzaamheden in de bouw veilig en efficiënt uit te voeren. Ze worden opgebouwd uit steigerplanken en steigerpijpen. Het bouwen van steigers is specialistisch werk dat u het beste kunt laten uitvoeren door een vakspecialist met de juiste ervaring. Onze specialisten staan voor u klaar!

Afhankelijk van het type werkzaamheden kunt u kiezen tussen verschillende soorten steigers. De stellage is stabiel en sterk voor een veilige ondersteuning. Wij verhuren steigers tot onbepaalde hoogte. U bent dus zowel in de hoogte als in de duur van het project niet beperkt.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze steigerverhuur in Den Haag of omgeving? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Onze specialisten staan u graag te woord.

Wilt u een steiger huren in Den Haag of omgeving?

Bij ons kunt u eenvoudig een steiger huren van hoge kwaliteit. Wij maken gebruik van de steigers van het bedrijf Layher. Zo maken we gebruik van het type Blitz voor bijvoorbeeld lichte daken en/of afdakjes. Dit type steiger is makkelijk verplaatsbaar en eenvoudig te gebruiken voor het snelle gevelwerk. Ideaal voor kleinschalige projecten en zowel in staal als aluminium geschikt voor de verhuur. 

Met de Allround systemen van Layher kunnen wij alle steigers opbouwen, het maakt niet uit of dit eenvoudig of juist complex is. Door jarenlange ervaring hebben wij uitgebreide productkennis en kunnen wij voor ieder project het juiste Layher Allround steiger materiaal selecteren en de passende constructie bepalen. De brede stalen steigers zorgen voor stabiliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Gevelonderhoud impregneren
Gevelonderhoud impregneren

Steiger huur Den Haag bij gecertificeerde steigerbouwers

Wij zijn gecertificeerde steigerbouwers (VCA) die de steigersystemen door en door kennen. Zo zijn wij op de hoogte van de regelgeving en compliance binnen het stelsel van het VCA. Al onze steigerbouwers zijn gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze bouwers alle nodige trainingen hebben gehad en alle examens hebben behaald. Lees hierover meer op de pagina steigerbouw

Wij werken voornamelijk in Den Haag en omstreken. Voor de mogelijkheden buiten deze regio kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Bent u bezig met gevelonderhoud, gevelrenovatie of een ander project? Wij nemen u een hoop werk uit handen. Ook bent u bij ons op het juiste adres wanneer u op zoek bent naar totaalonderhoud.

Zowel de montage als de demontage zitten bij de prijs inbegrepen. U betaalt een all-in prijs voor onze steiger huur. Dit is overzichtelijk en hierdoor komt u niet achteraf voor verrassingen te staan. Benieuwd naar de exacte prijs voor uw project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.