Gevelonderhoud

Gevelonderhoud door twee medewerkers van Fröling’s Totaalonderhoud.

Gevelonderhoud voor een veilige gevel

Zitten er scheuren en/of barsten in het voegwerk of in het metselwerk van uw gevel? Dan is het tijd voor een gevelonderhoud. Het vervangen van uw voegen, het impregneren van uw gevel en het laten reinigen van uw gevel. Allemaal even belangrijk om uw gevel in goede staat te behouden. Wij maken uw gevel weer in goede staat, passend bij de bouwstijl van de gevel. 

Gevelonderhoud is niet alleen belangrijk en rendabel, het betreft ook het uiterlijk van uw pand of woning en heeft daarom aandacht nodig. Het is van groot belang om uw gevel goed te onderhouden. Dit houdt de waarde, het leefcomfort, de veiligheid en de bescherming van uw woning/pand goed op peil. Reden genoeg dus om uw gevel goed te onderhouden.

Gevelonderhoud kosten

Is uw gevel toe aan een opknapbeurt? Bij ons bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten gevelonderhoud. Zo kunnen wij uw gevel grondig inspecteren, een onderhoudsbeurt geven of een volledig renovatieproject uitvoeren. Als gevelspecialist in Den Haag hebben wij al ontelbaar veel gevels geïnspecteerd, gerenoveerd en onderhouden. Wij doen dit al jaren met veel zorg en aandacht. 

Heeft u interesse en wilt u graag weten wat de gevelonderhoud kosten zijn? Dit is afhankelijk van de staat van de gevel en de werkzaamheden die wij voor u gaan uitvoeren. Ook hangt het af van welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Dit wordt berekend per vierkante meter. 

Wij laten u graag zien wat de exacte kosten zullen zijn voor de werkzaamheden. Vraag via onze website gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

gevelonderhoud voegwerk

Gevelonderhoud in Den Haag

Als voegbedrijf hebben we standaard een aantal mensen in vaste dienst die de specialistische voegtechnieken tot in de puntjes beheersen. Zo bent u ervan verzekerd dat het gevelonderhoud van uw pand nauwkeurig wordt uitgevoerd met een mooi resultaat.

Veiligheid is belangrijk. Niet iedereen denkt bij gevelonderhoud meteen aan veiligheid, maar toch is het een belangrijk aspect. Inmiddels zijn er veel eisen waar een gevel aan moet voldoen, maar vroeger was dit niet zo vanzelfsprekend. Soms waren er zelfs helemaal geen eisen. Bij dit soort panden is het belangrijk dat er een goede en zorgvuldige inspectie wordt uitgevoerd. 

Onze gevelspecialisten zijn VCA-gecertificeerd en kunnen u uitstekend helpen bij een inspectie van de gevel. Vervolgens kunnen ze er voor zorgen dat uw gevel er weer als nieuw uitziet. Wij kijken onder andere naar:

  • Spouwmuurverankering;
  • Het voeg- en metselwerk;
  • Geveldragers.

Naast gevelwerkzaamheden kunt u bij ons terecht voor steigerbouw en schoonmaakwerkzaamheden. Wij hebben alles onder 1 dak en wij regelen het voor u. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten beantwoorden uw vragen graag. Vul ons contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.