Gevelreiniging

Het reinigen van een muurtje als onderdeel van professionele gevelreiniging in Den Haag.

Professionele gevelreiniging in Den Haag

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om gevelreiniging uit te voeren en deze dienst wint dus snel aan populariteit. Vroeger werd gevelreiniging pas uitgevoerd op het moment dat er problemen ontstonden, maar nu kiezen mensen er steeds vaker voor om hun muren te laten schoonmaken. Gewoon omdat het mooi is, maar ook vanwege de duurzaamheid.

In de loop van de jaren worden gevels van woningen vaak smerig. Dit komt over het algemeen door de weersinvloeden van buitenaf, maar er zijn ook andere mogelijkheden zoals vandalisme. Gevelreiniging is hiervoor de oplossing. Een schone gevel zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling en langere levensduur voor het pand, maar, ook zorgt het ervoor dat de waarde van uw pand wordt verhoogd. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om uw gevel te laten reinigen in Den Haag en omstreken? Dan bent u bij ons voegbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn een professionele partner voor allerlei soorten gevelwerkzaamheden: van professioneel gevelonderhoud tot een complete gevelrenovatie.

Technisch reinigen, zandstralen of stoomreinigen

Gevelreiniging kan op verschillende manieren worden gedaan. Het soort vervuiling bepaalt welke methode het meest effectief zal zijn om uw gevel weer schoon te krijgen. Iedere methode heeft hierin zijn eigen voor- en nadelen. Wij hebben de meest voorkomende vormen van gevelreiniging voor u op een rijtje gezet:

Technisch reinigen

Technisch reinigen is het afspuiten van uw metselwerk onder hoge druk en met heet water. Deze variabele druk kan worden ingesteld tussen de 80 en 250 bar. De temperatuur van het water schommelt rond de 90 graden celcius. Deze reinigingsmethode wordt gebruikt wanneer er nieuw voegwerk wordt aangebracht of moet worden gehydrofobeerd, maar de hele gevel niet grondig hoeft worden gereinigd.


Stoomreinigen

Heeft u groene aanslag op uw gevels? Het stoomreinigen van uw gevel is een voordelige en milieuvriendelijke manier om de buitenmuren te reinigen. Zo kunt u die lelijke groene aanslag van uw gevel laten verwijderen, zonder dat u bang hoeft te zijn dat er iets beschadigd. Met onze Hot Aqua Blasters kunnen wij uw gevel diepgaand reinigen. 


Zandstralen of luchtgommen 

Is uw gevel zeer zwaar vervuild? Het zandstralen of luchtgommen van uw gevel is een zeer effectieve manier om uw gevel grondig te reinigen. Zo kunnen wij onder andere graffiti of hele zware roetaanslag verwijderen. Bij deze methode wordt het oppervlakte van de steen licht aangetast, daarom is het zaak om na afloop de gevel te hydrofoberen. Maar dan heeft u ook het beste resultaat dat er mogelijk is!
Wij beschikken over een groot aantal vakmensen die ervaring hebben met verschillende gevelwerkzaamheden en we werken met het meest geavanceerde apparatuur. Uiteraard werken wij ook volgens de laatste Arbo- en milieunormen.

Het resultaat van het verwijderen van graffiti als onderdeel van gevelreiniging

Gevelreiniging kosten

Het reinigen van de gevel is van groot belang voor de waarde van uw woning. Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u de reiniging van uw vervuilde gevel wilt laten uitvoeren door een deskundig en ervaren bedrijf in Den Haag. Wij doen dit al jaren met veel zorg en aandacht. 

Benieuwd naar de gevelreiniging kosten? De gemiddelde kostprijs van gevelreiniging is afhankelijk van de methode waar u voor kiest. Uiteraard heeft de grootte van de gevel en het soort vervuiling ook invloed op de prijs van gevelreiniging. Wij laten u graag zien wat de exacte kosten zijn voor het laten reinigen van uw gevel. Via onze website kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Naast gevelreiniging kunt u ook bij ons terecht voor het laten impregneren van uw gevel. Ook kunt u bij ons terecht voor steigerverhuur en schoonmaakwerkzaamheden.