Steigerbouw

Froling steigerbouw

Op zoek naar steigerbouw in Den Haag?

Steigerbouw is essentieel om een werkplek op hoog niveau veilig te maken. Onze ervaren steigerbouwers kunnen dit vakkundig voor u realiseren. Wij hanteren strenge kwaliteitseisen bij onze steigerbouw. Onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA bedrijfscertificering en beschikken over de juiste steiger monteurs certificaten. Omdat wij al jarenlang gespecialiseerd zijn in het opbouwen van Layher Blitz steigers is dit voor onze medewerkers dagelijkse kost.

Heeft u nog vragen over onze diensten en mogelijkheden? Neem gerust contact op via ons contactformulier. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Froling medewerker

Steiger bouwen: hoe gaan we te werk?

Wij zijn niet zomaar een steigerbouwbedrijf onder de vele steigerbouwbedrijven. Wij hebben een team die zich al jaren specialiseert in steigerbouw en het is voor ons dagelijkse kost. Ontelbaar veel projecten zijn er veilig afgerond voor allerlei opdrachtgevers. Geen project is voor ons te lastig. Wij hebben enkel gecertificeerde monteurs en zorgen voor een veilige werkplek voor uw werkzaamheden.

Onze klanten kunnen ervan uitgaan dat wij een steiger bouwen dat staat als een huis! Onze opdrachtgevers hebben de samenwerking met Fröling’s als zeer prettig ervaren. Uiteraard voldoen wij aan alle algemene voorwaarden voor het plaatsen van een steiger en werken wij volgens de Richtlijn Steigers. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Onze diensten

  • Verhuur
  • Layher Blitz
  • Monteren
  • Demonteren
  • Transport

Waarom Fröling’s Totaalonderhoud?

In de afgelopen 40 jaar hebben wij ons gespecialiseerd op meerdere facetten van het vastgoedonderhoud, waaronder steigerbouw. Wij hebben veel onder één dak, wij zijn zelf in het bezit van meerdere hoogwerkers, hogedruk units en steigers, hierdoor kunnen wij in de meeste gevallen snel schakelen.

  • Open en heldere communicatie;
  • Een team van professionals;
  • Totaalonderhoud onder één dak.

De mogelijkheden van onze steigerbouwers

Al onze steigers beschikken over het veiligheidskeurmerk en worden regelmatig gecontroleerd op de veiligheid. Wij monteren voor 98% Layher Blitz steigers. Dit is een smalle snelbouwsteiger die ingezet kan worden voor zowel kleine als grote projecten. Ons aanbod is dus geschikt voor steigerverhuur aan zowel kleine als grote projectontwikkelaars. 

Onze steigers

Wij bieden verschillende steigers aan. Samen met u kijken wij welke het meest geschikt is voor uw project. Het allround steigersysteem van Layher maakt het eenvoudig om voor ieder project precies de juiste steiger te plaatsen. De stalen constructie garandeert maximale stevigheid en veiligheid. 

De Blitz gevelsteiger is naast de bekende stalen versie ook beschikbaar als aluminium steiger. Dit levert extra voordelen op. Het heeft bijvoorbeeld minder onderdelen en dus een eenvoudige en snellere montage. Het aluminium frame is licht en eenvoudig verplaatsbaar. Handig als er weinig ruimte is!

Steiger bouwen

Moet uw project in de steigers? Samen kijken we naar de mogelijkheden en oplossingen. Wij letten nauwkeurig op wat er moet gebeuren en hoe de werklocatie eruit ziet. Vervolgens maken wij een scherpe offerte op. Wij bouwen onze steigers professioneel, snel, bekwaam en adequaat voor u op. 

Steiger afbouwen

Wij zorgen dat uw steiger ook weer op de afgesproken datum wordt afgebouwd. Mocht u tijdens het gebruik de steiger willen uitbreiden of heeft uw klus bijvoorbeeld toch vertraging? Dan zorgen wij ervoor dat u uw klus toch kunt afmaken. Onze steiger bouwers ontzorgen u graag en bieden het totaalplaatje aan. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Opzoek naar steigerbouw in Den Haag?

Wij kunnen de steiger voor u plaatsen op verschillende locaties in- en rondom Den Haag. Wij gaan niets uit de weg! Bent u op zoek zijn naar een steigerbouwbedrijf om een steiger te huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bent namelijk één e-mail verwijderd van een voordelige offerte!

Bij ons huurt u de steiger die u zoekt, veilig en geschikt voor iedere klus. Wij verzorgen zowel het transport als het monteren en demonteren van de steigers. Heeft u een snelle klus zoals gevelreiniging of staat u voor een langlopende en ingrijpende gevelrenovatie? Wij kunnen de steiger snel leveren en wij verzorgen maatwerk, waardoor u snel en veilig aan de slag kunt met uw klus.

Een pand die in de steigers staat